Keto Advanced Diet in Nederland – Prijzen & Aanbiedingen

fat cell

KETO ADVANCED ONDERSTEUNT HET KETOGEEN DIEET VOOR EEN GEZOND GEWICHTSVERLIES

Wie zegt dat natuurlijk gewichtsverlies moeilijk is, heeft misschien nog nooit gehoord van ketonen en daarom wil Keto Advanced je laten kennismaken met het idee van een ketogeen maaltijdplan.Werken in een stressvolle omgeving, overuren maken en ‘s nachts onvoldoende slapen, zijn slechts enkele van de factoren die kunnen leiden tot het aankomen van gewicht. De meesten van ons brengen aardig wat uurtjes door op kantoor en kunnen gewoon niet wachten tot ze thuis zijn en op de bank kunnen neerploffen.

Meestal is thuiskomen echter niet zo ontspannend als we zouden willen omdat er nog steeds klusjes gedaan moeten worden zoals de kinderen helpen om zich voor te bereiden voor de volgende schooldag, administratieve taken zoals het betalen van de rekeningen of dat kapotte licht in de slaapkamer dat gerepareerd moet worden.

Zo’n drukke, stressvolle levensstijl laat weinig tot geen ruimte over om goed voor onszelf te zorgen. We hebben de neiging om te eten wat we kunnen, wanneer we maar kunnen en pas gaan slapen nadat al het andere is gedaan. Daarom is het geen verrassing dat ons lichaam niet alles aankan.

Er dan is ook nog eens ons metabolisme: het speelt, als het gaat om ons gewicht, een vitale rol omdat iedereen anders is en elk lichaam op een andere manier reageert. Terwijl sommigen tijdens stressvolle periodes afvallen, kunnen anderen juist meer gewicht aankomen dan ze acceptabel vinden.

Het belangrijkste is dat mensen moeten accepteren dat afvallen geen gemakkelijke opgave is. Het handhaven van een gezonde levensstijl is van vitaal belang, want er bestaat niet zoiets als een magisch ingrediënt om het extra gewicht weg te laten smelten.

Hiervoor is het belangrijk om je eigen maaltijden zo veel mogelijk zelf te bereiden (het kan iets gemakkelijks zijn dat je in een half uur kunt bereiden), zoveel mogelijk oefeningen te doen (je kunt er zelfs voor kiezen om in plaats van de lift de trap te nemen) en een goed slaapritme aan te houden (elke dag op dezelfde tijd naar bed gaan en elke ochtend op hetzelfde tijdstip opstaan).

Er zijn echter ook nog andere dingen, die je kunt doen om de gewenste resultaten te bereiken. Het is misschien onvoldoende om alle juiste dingen op het gebied van voeding, stress en slaap te doen omdat het metabolisme hierin ook een rol speelt.

Gelukkig zijn er voor een koppig lichaam opties beschikbaar, zoals het introduceren van een natuurlijk supplement om je inspanningen te stimuleren. De meest recente innovatie is met behulp van een ketogeen dieet een ketogene toestand bereiken. Een supplement dat mensen kan helpen om dat te bereiken, is dankzij de 100% natuurlijke formule Keto Advanced.


Wat is het ketogeen dieet?

Weten wat ketose en ketonen zijn, is voor een ketogeen erg belangrijk omdat je precies moet weten wat er aan de hand is. In de ketogene toestand produceert de lever ketonen, die de belangrijkste energiebron voor het lichaam vormen.

Dit betekent dat je extra vet in plaats van koolhydraten verbrandt om het lichaam van energie te kunnen voorzien. Het ketogeen dieet staat ook wel bekend als het keto-dieet, het koolhydraatarm dieet of het keto koolhydraatarm dieet (LCHF).

Een ketogeen maaltijdplan bestaat uit 70% vet, 25% eiwit en 5% koolhydraten. Na zeven dagen van het volgen van het dieet, zal je lichaam de ketogene toestand bereiken omdat het onvoldoende koolhydraten zal hebben om te gebruiken voor energie en daarom zal het iets anders moeten gaan gebruiken (vet).

Als gevolg daarvan leert je lichaam het vet te verbranden (datgene waar je dus vanaf wilt) om het lichaam van brandstof te voorzien, wat resulteert in natuurlijk, gezond gewichtsverlies met resultaten die blijvend zijn.

Zoals echter met vrijwel alles in het leven, is er natuurlijk ook een keerzijde. Helaas is het bereiken van de ketogene toestand moeilijker dan het lijkt en personen slagen er niet altijd in om dat alleen te kunnen doen.

Om deze reden zijn natuurlijke supplementen zoals Keto Advanced Diet op de markt verkrijgbaar, omdat deze supplementen het lichaam helpen om de ketogene toestand op een gezonde, natuurlijke manier te bereiken, wat goed is voor gewichtsverlies, je een boost geeft en je helpt. Het is alsof je in de winter vitamine C en Echinacea gebruikt om je immuunsysteem sterk te houden.


Hier zijn enkele van de voordelen, die de ingrediënten van Keto Advanced je bieden:

 • HELPT HET LICHAAM OM DE KETOGENE TOESTAND TE BEREIKEN
 • HELPT HET METABOLISME OM VOOR ENERGIE VETTEN IN PLAATS VAN KOOLHYDRATEN TE VERBRANDEN
 • HOUD DE HUNKERING ONDER CONTROLE EN ONDERDRUKT DE TREK
 • MOEDIGT HET LICHAAM AAN OM EEN GEZONDE INWENDIGE BALANS TE HANDHAVEN

Voorbeeld van een weekmenu voor het keto dieet

Hier is een voorbeeld van een ketogeen maaltijdplan voor een week, dat je kunt volgen en waar je inspiratie uit kunt halen om je lichaam te helpen de ketogene toestand te bereiken:

 • ONTBIJT: 2 eieren gebakken in gras boter met gesauteerde groenten

  LUNCH: Hamburger van grasgevoerd vlees (zonder broodje) op een bedje van groenten bedekt met kaas, champignons en avocado.

  DINER: Varkenskoteletten met groene bonen gebakken in kokosolie

Je kunt het eens een tijdje volgen en zien hoe het werkt en je kunt ook dagen omwisselen en met de ingrediënten spelen omdat het misschien gaat vervelen als je heel lang hetzelfde eet.

Hoe kun je een gezonde oefeningsroutine handhaven?

Wat je eet is erg belangrijk, maar aan hoe je je lichaam actief houdt, moet je dezelfde aandacht besteden. Het is helemaal waar dat regelmatig sporten moeilijk kan zijn als je door de week werkt en uitgeput thuiskomt, maar er zijn nog steeds opties.

Je kunt bijvoorbeeld beginnen met yogalessen – ze zijn leuk, ontspannend en gemakkelijk bij te wonen. Bovendien helpen ze om na een lange werkdag je geest te ontspannen. Als je niet bereid bent om naar yogalessen te gaan, kun je het ook thuis doen. Er zijn veel online tutorials en er zijn ook yoga leraren, die bij je thuis kunnen komen.

Als yoga niet jouw ding is, kun je overwegen om naar de sportschool te gaan, te gaan dansen, Pilates te doen of te gaan hardlopen. Zelfs 30 minuten sporten kan een grote invloed op jouw metabolisme en het lichaam hebben. Het kan in het begin moeilijk zijn, maar na een week zal het gemakkelijker gaan en aangenamer worden.

Een ander goed idee is om zoveel mogelijk van het weekend te profiteren. Dit is wanneer je meer vrije tijd hebt en wanneer je minder moe bent. Ga fietsen in het park, ga hardlopen, ga naar de sportschool of doe wat oefeningen thuis. Er zijn tal van opties die er zijn, je hoeft alleen maar iets uit te zoeken wat je leuk vindt!

Hoe moet je Keto Advanced gebruiken?

Eerst en vooral moet je ervoor zorgen dat je een gezonde levensstijl aanhoudt, die de volgende verhoudingen bevat om je lichaam te helpen om de ketose toestand te bereiken: 70% vet, 25% eiwit en 5% koolhydraten.

Het toevoegen van het natuurlijke supplement Keto Advanced mag alleen worden gedaan nadat je ervoor hebt gezorgd dat je een gezond, ketogeen maaltijdplan volgt en dan alleen als extra ondersteuning.

Dit zijn de stappen die je moet volgen:

 • EET GEZOND EN HOUD JE AAN EEN GEZONDE LEVENSSTIJL DOOR DE BOVENGENOEMDE RATIO’S TE RESPECTEREN EN REGELMATIG JE OEFENINGEN TE DOEN
 • NEEM ELKE DAG TWEE CAPSULES KETO ADVANCED MET VEEL WATER IN
 • DRINK VEEL VLOEISTOFFEN TIJDENS DE DAG EN SLAAP ELKE NACHT 7-8 UUR

Goodnews-ketopia

Nogmaals, de fabrikanten willen benadrukken hoe belangrijk het is om de verhoudingen te respecteren, regelmatig je oefeningen te doen en een algehele gezonde levensstijl te handhaven. Maximale resultaten worden alleen behaald door al deze factoren te respecteren, waarbij Keto Advanced je dat extra steuntje in de rug zal geven.

Waar kan ik Keto Advanced Kopen?

Het natuurlijke supplement is alleen online beschikbaar en kan worden besteld door inwoners van Nederland, België, Noorwegen, Zweden, Finland, Singapore, UK. Alle online bestellingen zullen gratis worden verzonden en je kunt uit de volgende pakketten kiezen:

BEGIN – Startpakket – Ontvang een voorraad voor 2 maanden – 39,95€ per pot

POPULAIRSTE! – Compleet pakket – Ontvang een voorraad voor 6 maanden – 24,95€ per pot

GEWELDIGE WAARDE! – Essentie pakket – Ontvang een voorraad voor 4 maanden – 28,95€ per pot

Keto Advanced is een natuurlijk supplement dat door middel van natuurlijke ingrediënten de inspanningen van individuen wil stimuleren en nooit een gezond, uitgebalanceerd dieet mag vervangen. Het bijhouden van een ketogeen maaltijdplan is essentieel om de gewenste resultaten te bereiken. Lees voor gebruik het etiket van het product.